CJ Maramures desfiinteaza Centrul de Informare Turistica

home camp2
home camp2
home camp2

Singura institutie a judetului care se ocupa cu promovarea turismului in Maramures, Centrul Judetean de Informare Turistica “Maramures Info Turism” va fi desfiintata.

Asta daca alesii judeteni vor fi de acord cu proiectul aflat pe ordinea de zi a sedintei de miercuri, 27 august.

Singura explicatie a incetarii activitatii centrului este aceea ca institutia va fi inlocuita cu alta: Centrul de Promovare Turistica Maramures.

In urma cu un an, alesii au aprobat realizarea acestuia si, mai mult, CJ a primit finantare de la Autoritatea Nationala pentru Turism pentru infiintarea lui.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

3 Comments

 1. Demisia

  ti-ai gasit
  Statu nu are personal comptent pentru aceste treburi
  Tot aia vechi si care habar nu au.
  Mai tiparim ceva pliante cu poze dar care nu te infomeaza concret pentru ca sunt concepute fara logica, mai tocam niste fonduri europene ca sa faca bani prietenii care au tipografii si cam atat.
  Nu se poate zice ca nu am facut. Ca nu sunt si rezultate asta e din cauza ca nu stim sa gandim logic domnilor de la prefectura.

  Reply
 2. gyuszi

  Ce vb demisia?! postul este deja livrat tanarului si vesnicului Pamfil Bercean. Nulitatea aia care se tot fofileste la ciolan. Ce a facut individul asta pentru Maramures? si tinerelul asta care inainte de a se trezi dimineaza isi face treburile o sa promoveze turismul in Maramures. Domnule presedinte Zamfir Ciceu trezeste-te!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *