CJ Maramures: Lucrarile de la Depozitul Ecologic Sarbi sunt in grafic

depozit-ecologicLucrarile la Depozitul Ecologic de la Sarbi, din cadrul Proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in Maramures” sunt in grafic – dupa cum declara constructorul. Contractul cu executantul, Asocierea Victor Construct SRL Botosani cu Antrepriza Montaj Instalatii SA Baia Mare a fost semnat in 17.06.2015, ordinul de incepere a executiei fiind dat in 09.07.2015, iar predarea amplasamentului s-a facut in 16.07.2015.

In cadrul unei conferinte de presa, directorul AMI SA Baia Mare, Raducu Pop, a precizat ca, in santier, sunt deja mobilizati 35 de muncitori, 4 excavatoare, 3 buldozere, un incarcator, un cilindru compactor urmand, ca numarul acestora sa fie suplimentat, in functie de necesitati, scrie cjmaramures.ro.

Daca acum se lucreaza la taierea arbustilor, scoaterea radacinilor, tasarea si pregatirea terenului pe care urmeaza a fi realizata constructia, din luna septembrie, se vor ataca lucrarile la cladiri, respectiv garaje, cladiri administrative, ateliere auto, spatii pentru pompe, statii de carburanti. Raducu Pop da asigurari ca lucrarile se vor finaliza in termen, respectiv luna mai 2016.

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Zamfir Ciceu, a tinut sa aduca unele clarificari vizavi de inchiderea gropilor de gunoi neconforme.

„Lucrarile de inchidere nu se realizeaza haotic, fara un plan. Lucrarile de inchidere fac obiectul unui singur contract respectiv Proiectare si executie pentru inchiderea in situ a depozitelor neconforme urbane de la Viseu de Sus, Teplita-Sighetu Marmatiei si Satu Nou de Jos-Baia Mare, respectiv proiectare si executie pentru trei relocari la Seini, Targu Lapus, Arinies-Borsa”, a adaugat presedintele Consiliului Judetean Maramures.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    mai zamfir, kake – aliatul tau din ciuma rosie – zice ca acest proiect e sortit esecului. adica tu vrei sa faci ceva ce include si baia mare fara sa-i ceri parerea mariei sale, pai se poate asa ceva?.eu zic sa iesi intr-o conferinta de presa si sa spui:” dafapt acest proiect este o initiativa a primarului orasului baia mare. sint ferm convins ca fara sprijinul sau n-am fi avut nici o sansa”.:))).

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1