CJ Maramures modifica conditiile de participare la concursul pentru sefia Muzeului de Etnografie

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

In urma sesizarii presei si a Ordinului Arhitectilor Maramures, conditiile de participare la concursul pentru sefia Muzeului de Etnografie si Arta Populara Baia Mare au fost modificate de catre Consiliul Judetean Maramures.

Intr-un anunt postat pe site-ul cjmaramures.ro se arata ca s-a revenit cu o modificare “in sensul ca se completeaza domeniile de licenta cu specializarea si se modifica calendarul de desfasurare al concursului”.

Referitor la toate acestea, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, a spus ca au mai fost adaugate cateva specializari, iar la concursul pentru Scoala Populara de Arta “Livu Borlan” unele chestiuni au fost restranse.

“Am primit diferite sesizari, am analizat mai bine alaturi de Departamentul Juridic si de secretarul judetului. Si inainte conditiile erau destul de largi. Nomenclatorul prevede un domeniu mare si nu au fost enumerate toate specializarile care intra in acel domeniu.

Au mai adaugat cateva specializari in ceea ce priveste restaurarea monumentelor si din domeniile din arhitectura. Am largit la Muzeul de Etnografie si Arta Populara conditiile de participare si am restrans putin la Scoala Populara de Arta, pentru ca erau bagate cateva specializari care nu aveau legatura cu domeniul de activitate. Conform legii, trebuie sa punem in conditiile de participare la concurs acele specializari prevazute in Nomenclatorul oficial care au legatura efectiva cu obiectul de activitate”, a spus Gabriel Zetea.

In urma cu cateva zile, ZiarMM arata ca exista cateva chestiuni dubioase cu privire la conditiile de participare la concursul pentru sefia Muzeului de Etnografie.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2