CJ Maramures, partener al orasului Borsa in organizarea manifestarilor culturale

zetea si sorin timisMii de oameni au ajuns in seara zilei de sambata, 15 august, in Pasul Prislop, acolo unde se intalnesc, anual, borsenii de pretutindeni. Locuitorii Borsei, imprastiati in diverse colturi ale lumii si in diferite tari vin acasa anual, in luna august, pentru a-i revedea pe cei dragi, pentru a-si regasi neamuri, prieteni si cunoscuti.

”Intalnirea Borsenilor de Pretutindeni” a ajuns la cea de-a doua editie si a fost, asa cum era de asteptat, o adevarata reusita. Borsenii au fost intampinati de autoritatile locale din Borsa cu un urmatoarele cuvinte: ”Bine ati venit acasa! Acasa este Borsa!”.

La acest eveniment a fost invitat si vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea. In acest an, CJ Maramures a fost partener al administratiei locale din Borsa in organizarea actiunilor importante ale comunitatii.

”Vreau sa multumesc, in primul rand, administratiei publice locale din Borsa pentru ca a acceptat ca, in acest an, Consiliul Judetean Maramures sa devina partener in organizarea celor doua manifestari: Intalnirea Borsenilor de Pretutindeni si Hora de la Prislop. In al doilea rand, vreau sa il felicit pe primarul orasului Borsa, Sorin Ion Timis, pentru schimbarea de atitudine a administratiei locale fata de administratia judeteana, schimbare pe care a realizat-o intr-un timp extrem de scurt.

Borsa este a treia comunitate ca marime din Maramures si, incet-incet, printr-o activitate sustinuta si prin actiuni indraznete, isi recastiga locul pierdut in marea familie maramureseana. Borsa va beneficia de intreg sprijinul administratiei judetene pentru proiectele de infrastructura comunitara care au lipsit, din pacate, prea mult timp, dar si de sprijin pentru proiectele culturale, proiecte care se adreseaza sufletului Borsei”, a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Biroul de presa al PSD Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1