CJ Maramures: Proiectele propuse sa beneficieze de finantare nerambursabila in domeniul culturii si al sportului au fost aprobate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Marti, 27 iunie 2017, de la ora 11.00 a fost convocata sedinta ordinara a Consiliului Judetean Maramures.

Printre proiectele asteptate cu mare nerabdare de catre beneficiari sunt cele care fac referire la lista proiectelor propuse sa beneficieze de finantare nerambursabila si a sumelor alocate fiecarui proiect din domeniul culturii si sportului, declarate eligibile la sesiunea de finantare din anul 2017.

Potrivit informatiilor oferite de vicepresedintele Ioan Doru Dancus, cel care a si condus aceasta sedinta de Consiliu Judetean, din 161 de proiecte depuse pe domeniul Culturii s-a stabilit finantare pentru 106 proiecte.

”Pe Centenar finantam 23 de proiecte, cu o valoare totala de 123.000 de lei, pe segmentul conservarii patrimoniului cultural au primit finantare 20 de proiecte, valoarea totala fiind de 195.000 de lei, iar pentru valorificarea patrimoniului creator au fost aprobate 63 de proiecte cu un total finantat de 382.000 de lei. Fondurile nerambursabile alocate pentru domeniul culturii au fost in suma de 700.000 de lei”, a aratat vicepresedintele CJ Maramures, Ioan Doru Dancus.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1