CJ Maramures si Ambasada Austriei organizeaza un eveniment comun pe tema serviciilor de gospodarire comunala

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In dupa-amiaza zilei de joi, 1 martie, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, a primit vizita reprezentantilor Ambasadei Austriei – Sectia Comerciala. Atasatul comercial Vera Maier si directorul de Birou, Stefan Tatar au solicitat aceasta intalnire in vederea pregatirii evenimentului organizat in comun de institutia Consiliului Judetean Maramures si Ambasada Austriei – Sectia Comerciala, respectiv un simpozion economic austriaco-roman cu tema “Tehnologie si servicii pentru gospodarirea comunala”, care va avea loc in 15 martie 2018, in Baia Mare.

Acest eveniment face parte din misiunea economica anuala a Ambasadei Austriei, iar in anul 2018 tema aleasa a fost cea a gospodaririi comunale. In proiect sunt implicate mai multe judete din centrul si nordul Transilvaniei, raspunzandu-se astfel multiplelor solicitari depuse de firmele austriece din domeniu care doresc sa stabileasca colaborari cu firme similare din Romania. Reprezentantii din Austria cauta in Romania parteneri locali implicati in proiecte de gospodarire comunala carora le pot  pune la dispozitie expertiza lor, dar si un know how de ultima generatie.

Judetul nostru a fost selectat ca parte in aceasta actiune in urma solicitarilor exprese a diferitelor companii austriece care doresc sa stabileasca contacte si viitoare colaborari cu firmele din Maramures. Pana in prezent, 13 companii austriece si-au confirmat participarea, iar judetul nostru va implica autoritatile locale interesate de subiect, respectiv cele care au deja experiente si bune practici in acest domeniu, alaturi de asociatiile de dezvoltare intercomunale relevante cum sunt S.C. Drumuri si Poduri Maramures S.A. sau Camera de Comert si Industrie Maramures.

Evenimentul are o parte importanta dedicata networking-ului, respectiv schimbului de bune practici, stabilirea de contacte si identificarea unor posibile puncte de colaborare. Institutia Consiliului Judetean Maramures va prezenta, in cadrul acestui eveniment, cele mai relevante investitii ale judetului in domeniu precum si viitoarele initiative, proiecte si investitii preconizate a fi derulate pe termen scurt si mediu.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *