CJ Maramures, vot pentru contractarea serviciilor juridice in litigiul cu Selina

PNL

Recent, consilierii judeteni au aprobat un proiect de hotarare privind contractarea serviciilor juridice de asistenta si reprezentare a Judetului Maramures in litigiul cu S.C. Selina S.R.L.

“Se aproba contractarea serviciilor juridice de asistenta si reprezentare a Judetului Maramures in litigiul cu S.C. Selina S.R.L. vizand caile de atac – actiune in anulare si recurs, inclusiv o eventuala contestatie la executare, dupa caz, cu caile de atac aferente acesteia”, se arata in art. 1 al proiectului de hotarare.

Hotararea a fost adoptata cu unanimitate de voturi in sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Maramures din 11 iunie.

Practic, Consiliul Judetean a facut recurs la decizia Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, care a dat castig de cauza asocierii dintre SC Selina SRL in insolventa – SC Drumuri Poduri Bihor SA – SC Drumuri Poduri Maramures SA Baia Mare – SC Readymix Romania SRL Oradea in aceata speta.

Daca instanta nu va fi favorabila nici in urma recursului facut de CJ, institutia va trebui sa plateasca firmei Selina aproximativ 21 milioane lei pentru lucrari efectuate si neachitate in anul 2010. Facturile neachitate au reprezentat 7 milioane de lei, iar penalitatile de intarziere in jur de 14 milioane de lei.

Vlad HERMAN

Vezi si CJ Maramures a pierdut litigiul cu firmele care au lucrat pe drumul Baia Sprie – Barsana. Judetul trebuie sa dea peste 21 de milioane lei

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2