CJSU: Focar de infecție cu coronavirus la Primăria Valea Chioarului și trei cazuri pozitive la Serviciul de Ambulanță Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș anunță că analizele de laborator al probelor recoltate de la angajații Primăriei Valea Chioarului au rezultat pozitiv pentru șase persoane.

Toate aceste persoane sunt asimptomatice, au fost internate în spital și primesc tratament medical. Contacții direcți au fost carantinați pentru o perioadă de 14 zile la domiciliu sau în locația declarată. Direcția de Sănătate Publică Maramureș efectuează ancheta epidemiologică.

De asemenea, s-au dispus măsuri pentru dezinfecția sediului primăriei, respectiv protecția individuală a personalului angajat. Se continuă măsurile stabilite de către inspectorii și epidemiologii Direcției de Sănătate Publică Maramureș. S-a procedat la executarea dezinfecției suplimentare a sediului autorității administrației publice locale. Primăria Valea Chioarului a fost declarată focar de infecție cu SARS-CoV-2.

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

De asemenea, CJSU mai anunță că trei persoane angajate la o substație de ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Maramureș au fost confirmate pozitiv, după primirea rezultatelor de laborator.

Persoanele sunt asimptomatice și au fost internate în spital, unde primesc tratament medical. S-a procedat la dezinfecția unității și a măsurilor specifice de protecție a angajaților. În conformitate cu procedura stabilită la nivel național celelalte persoane din cadrul substației de ambulanță au fost testate, iar rezultatul probelor este negativ.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole