CL Baia Mare a aprobat demararea procedurilor pentru efectuarea unor schimburi de terenuri din fondul forestier. Află motivul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În ședința ordinară din 31 iulie, Consiliul Local Baia Mare a aprobat demararea procedurilor pentru efectuarea unor schimburi de terenuri din fondul forestier proprietate publică a Municipiului Baia Mare, cu terenuri din fond forestier proprietate privată a unor persoane fizice/juridice, în vederea eliminării unor enclave, respectiv comasarea terenurilor din fondul forestier, proprietate publică a municipiului.

”Se mandatează Ocolul Silvic Municipal Baia Mare R.A., cu identificarea enclavelor din fondul forestier, proprietate publică a Municipiului Baia Mare, proprietarii acestor terenuri forestiere, și să formuleze propunerile de cuprindere a acestor terenuri în patrimoniul silvic al municipiului, prin schimb.

Se mandatează Ocolul Silvic Municipal Baia Mare R.A. cu identificarea terenurilor forestiere din proprietatea publică a Municipiului Baia Mare, care pot fi date în schimb proprietarilor de terenuri forestiere persoane fizice sau juridice, în vederea eliminarii enclavelor respectiv comasarea terenurilor din fondul forestier proprietate publică a Municipiului, prin schimb de teren forestier”, se precizează în art. 2, respectiv 3 al proiectului de hotărâre adoptat.

La art. 5 se mai arată că ”se aprobă utilizarea din bugetul local a sumelor necesare pentru realizarea operațiunilor și procedurilor legale și tehnice, în vederea efectuării schimbului”.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1