CL Baia Mare isi angajeaza consilier juridic

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Consiliul Local Baia Mare va organiza un concurs pentru ocuparea postului vacant de consilier juridic in cadrul Aparatului Permanent al institutiei, se arata intr-un anunt postat pe site-ul oficial.

Cei care doresc sa participe la concurs trebuie sa indeplineasca mai multe conditii: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, in domeniul stiinte juridice, minim 1 an vechime in specialitatea studiilor absolvite.

Concursul va consta in doua probe: scrisa si interviu. Proba scrisa va avea loc in data de 26 mai.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. Noua Republica Maramures

  Postul e aranjat pentru pupila cuiva? Oricat ai crede in determinarea unui tanar absolvent, la complexitatea acestei provocari juridice e necesara o expertiza de cel putin cinci ani.

  Reply
  1. Vasile

   “experienta” d-le Herteg. Acesta este termenul corect, nu preluarea englezescului “expertise” care inseamna, intr-adevar, “experienta”. La noi, “expertiza” inseamna cu totul si cu totul altceva, dar va las pe dvs placerea cautarii in DEX. Totodata, va rog sa va uitati, daca tot deschideti Dex-ul, la semnificatia cuvantului “semidoct”.

   Reply
   1. Noua Republica

    “Un om cu expertiza” era sintagma dorita. Ritmul vietii, bata-l vina! Cum bine ati remarcat, sunt nuante cu acelasi sens. Dealtfel, nu ne deranjeaza observatia dumneavoastra, doar ideea ca Noua Republica ar inseamna o singura persoana; Calin Herteg.
    In cel priveste pe liderul filialei, suntem mandri sa informam ca sustinem un candidat cu un doctorat in Semiotica. Nu alergati la DEX. Ne e la indemana informatia: fenomenele de semnificare și procese de comunicare. Pentru ca fenomenul politic pare sa va intereseze, ne-am bucura sa fi remarcat distinctia dintre politruc si om politic (dedicat ideilor politice, in interesul Cetatii). Speram ca tot mai multi maramureseni sa fie constienti de asta, dupa 25 de ani de mimare a democratiei. Cu toata consideratia, d-le Vasile.

    Reply
    1. Vasile

     “semiotica” = fenomenele de semnificare si procesele de comunicare. Asa ziceti dvs. Dar ce parere aveti de urmatoarea scriere (comunicare) ce va apartine? “in cel priveste”. Tot ritmul vietii? Apai chiar asa ritm avem ca nu mai stim sa “semiotizam”?. M-am referit la dl Herteg ca nu cunosc sa mai fie si alti membri ai Partidului Noua Republica in Maramures. Am avut presupunerea rationala si obiectiva ca e singur. Se pare ca sunteti cel putin doi. Mea culpa.
     PS: Lasati-ma sa ghicesc: doctoratul a fost obtinut la “Vasile Goldis” sau la “Spiru Haret”.

     Reply
 2. guru

  Ce frectie ! Cica postul este scos la concurs . Timpit trebuie sa fii , sa crezi ca e concurs pe bune . La atita durere-n fund de lume pe care o au unii , chiar nu mai conteaza.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *