UPDATE – CL Baia Mare: Proiect privind inchirierea unor spatii destinate creatiei artistice

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

UPDATE: Proiectul a fost aprobat.

In sedinta ordinara de astazi a Consiliului Local Baia Mare se va supune la vot un proiect de hotarare privind inchirirea unor spatii destinate creatiei artistice.

Mai pe larg, este vorba despre proiectul de hotarare privind aprobarea prelungirii locatiunii ca efect al tacitei relocatiuni si incheierea unor noi contracte de inchiriere pentru spatiile destinate creatiei artistice si aflate in administrarea Consilului Local al Municipiului Baia Mare.

Vezi mai jos ce prevede proiectul:

Art.1 Se aproba prelungirea locatiunii ca efect al tacitei relocatiuni si incheierea unor noi contracte de inchiriere pentru spatiile destinate creatiei artistice si aflate in administrarea Consilului Local al Municipiului Baia Mare, dupa cum urmeaza:

– B-dul Bucuresti, nr. 6, in suprafata de 222,00 mp, pentru Asociatia Filiala Uniunii Artistilor U.A.P. – Galeria de Arta;

– Str. Nicolae Iorga, nr. 6, in suprafata de 24,58 mp, pentru Topan Dorel – membru al Asociatiei Filiala Uniunii Artistilor U.A.P –pictor.

Art.2 Se aproba durata contractelor de inchiriere pe o perioada de 5 ani de la data adoptarii prezentei hotarari, cu posibilitatea prelungirii prin acordul partilor.

Art.3 Se aproba valoarea chiriei de 0,52 lei/mp/luna, chirie ce se va indexa cu indicele anual al inflatiei.

Art.4 Cu ducerea la indeplinire a prevederilor prezentei hotarari se incredinteaza Directia Patrimoniu – Serviciul Contracte Imobiliare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2