Clara Sinn va fi demisă din funcția de președinte FDGR, organizația Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Clara Sinn, actualmente consilier local din partea FDGR și candidat din partea PNȚCD sub aripa Coaliției pentru Maramureș la alegerile din septembrie 2020, va fi demisă din funcția de președinte al Forumului Democrat German din România (FDGR), organizația Baia Mare.

Acest lucru l-a confirmat pentru ZiarMM.ro, Porr Jurgen președintele Forumului Democrat German din România după ce a aflat că Sinn s-a înscris în PNȚCD.

Nici Josef Hölzli, președinte FDGR Transilvania de Nord nu a știut despre mișcarea Clarei Sinn. Acesta a răsuflat ușurat când a aflat că nu va candida din partea formațiunii germane.

Josef Hölzli, președinte FDGR Transilvania de Nord: ”Nu am știut că s-a înscris în PNȚCD. M-am liniștit că nu candidează din partea Forumului, ci a altui partid. Trebuia să ne spună. Ea știa că noi nu suntem de acord. Singura problemă e că are o funcție de conducere. Voi vorbi cu președintele Porr Jurgen să vedem ce e de făcut.”
Președintele Porr Jurgen consideră că Clara Sinn a făcut această mișcare deoarece nu putea candida în Colaiția pentru Maramureș din partea FDGR.

Dr. Porr Jurgen, președinte FDG România: ”Noi suntem împotriva oricărei alianțe preelectrorale indiferent de partid sau coaliție. FDGR nu este un partid, iar membrii noștri au o gândire fie de stânga, fie de dreapta. Clara Sinn știa acest lucru și probabil de aceea s-a înscris în PNȚCD. Să fie sănătoasă! ERA președinta Forumului Democrat German din Baia Mare. Vom pune pe altcineva. Statutul nostru nu-i permite să ocupe o funcție de conducere dacă este într-un partid, însă poate să rămână membră FDGR. Era normal și civilizat să mă anunțe. Nici nu am știut că există PNȚCD în Baia Mare.

Atât Dr. Porr Jurgen cât și Josef Hölzli au fost luați prin surprindere la aflarea veștii. Faptul că Clara Sinn nu a avut bunul simț să-și anunțe șefii Forumului, vis-à-vis de decizia ei de a intra în PNȚCD, ne arată nu doar duplicitatea ei ci și faptul că este obedientă edilului, deoarece președintele PNȚCD Maramureș nu e nimeni altul decât Doru Dăncuș. Și afirmăm acest lucru deoarece la toate ședințele Consiliului Local a votat tot ce i s-a cerut fără să pună întrebări.

Câți băimăreni o cunosc pe Clara Sinn, consilier local FDGR? Ce a făcut ea pentru Baia Mare? Nimic. Absolut nimic.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. Jazminka

    Mulți băimăreni o cunosc, este o doamnă deosebita și respectata a ajutat multă lume, este ușor sa dai cu noroi în om când greșește,sa implicat foarte mult în meseria ei, despre asta de ce nu vorbește nimeni?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2