CLASA A IX-A ÎN ATENȚIE – Directorii școlilor din județ, băgați în ședință

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Săptămâna aceasta, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș organizează întâlniri de lucru ale conducerii instituției, cu directori ai unităților de învățământ liceal din județ. ISJ Maramureș ține să arate că pe ordinea de zi sunt cuprinse aspecte referitoare la activitățile din această perioadă, în mod deosebit accentul fiind pus pe proiectul Planului de școlarizare pentru anul școlar 2022-2023 pentru clasa a IX-a, respectiv modul în care a fost realizat Planul de școlarizare pentru 2021-2022.
Prima întâlnire a avut loc în data de 11 ianuarie, la Colegiul Tehnic „George Barițiu” Baia Mare, la care au participat 20 de directori și directori adjuncți ai unor unități de învățământ din Baia Mare. Astăzi, 12 ianuarie, au avut loc noi întâlniri cu o altă grupă de directori și directori adjuncți ai unităților de învățământ din zona Baia Mare, iar în zilele următoare din zona Sighetu Marmației-Vișeu-Borșa.
ISJ Maramureș mai adaugă că activitățile se organizează în format „față în față”, cu respectarea măsurilor specifice în vigoare, în scopul prevenirii și combaterii răspândirii virusului SARS-CoV-2.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2