Club Hope, un nou proiect de succes HHC Romania

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

hhc romania 3Petreceri cu ocazia zilelor de nastere si evenimente speciale cu diverse tematici pentru copiii din casele de tip familial din Baia Mare. Asta isi propune Club Hope, un nou proiect derulat de Hope and Homes for Children Romania. Proiectul a fost initiat de Tery si Ghita Silaghi, reprezentanti HHC Romania.

Copiii orfani nu au parinti sau familie. Zadarnic viseaza la lucrurile dorite – imbracaminte, un penar pentru scoala, o papusa sau o bicicleta. Sunt dorinte mari pentru ei, dorinte indraznete. Prin acest proiect, un numar de 126 de copii orfani din 11 case de tip familial vor avea parte de petreceri cu tematici de poveste.

”Ideea a luat nastere in luna mai, cand am aniversat in premiera ziua a doi copii, Terezia si Cristian, dintr-o casa de tip familial pentru copii cu dizabilitati in care stau 12 copii. Le-am oferit o mica petrecere cu baloane modelabile, prajituri, sucuri si cadourile asteptate. Terezia si-a dorit foarte mult un Happy Meal de la McDonald’s, dar si alte lucruri necesare. Pe Cristian l-a bucurat mult un penar plin cu de toate si personajul preferat, Mickey. Pe langa sarbatoriti, toti copiii au avut parte de jocuri, concursuri si momente pline de emotie si fericire, pe care le-am trait impreuna cu ei”, a spus Tery.

Astfel, ei vor trai experiente unice si vor aduna amintiri deosebite, darurile mult visate, petreceri alaturi de colegi, baloane colorate, distractie, atentie, emotie si multa dragoste. Club Hope le va oferi copiilor si ocazia de invata, de foarte mici, ce inseamna o petrecere si sa fii chiar tu sarbatoritul zilei. Vor invata sa cante ”La multi ani”, de ce aprindem lumanari pe tort, de ce ne punem o dorinta atunci cand le stingem si de ce o petrecere e un moment asa special.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2