Clubul Rotary Baia Mare 2005, la a IX-a Editie Info Gold (FOTO)

Concursul de informatica pentru elevii de liceu, in organizarea Clubului Rotary 2005 Baia Mare, cu numele ,,InfoGold” s-adesfasurat ca de fiecare data in cadrul Universitatii ,,Vasile Goldis” Filiala Baia Mare.

Intrat in ,,traditia” participarii la concursurile elevilor, InfoGold atrage an de an un numar mare de participanti, unii elevi participand de mai multe ori pe parcursul anilor de liceu straduindu-se sa obtina premiile constand in diplome si frumoase sume de bani.

Anul acesta au participat 54 de concurenti dintre care au fost premiati 17 elevi de la Liceul Teoretic Emil Racovita si Colegiile Nationale Gheorghe Sincai, Vasile Lucaciu si Dragos Voda – Sighetu Marmatiei.Finantarea a fost asigurata de catre Clubul Rotary 2005 Baia Mare.

Presedintele ,,InfoGold”, profesorul universitar Viorel POP impreuna cu colegii Magnolia TILCA si Rares MUNTEAN, au propus o tematica tinand de ,,Anul Centenar” privind mari realizari ale romanilor in domeniul stiintei si al cercetarii.

Din partea Clubului Rotary au participat domnii Viorel TURA, presedintele Clubului, Florentin Tus ,Dan LUMEZEAN, Viorel NASUI si Octavian STRAMB.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1