Clubului Femeilor Social – Democrate Maramures a fost inaugurat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

psdJoi, 31 martie, la sediul PSD din Baia Mare a avut loc inaugurarea Clubului Femeilor Social – Democrate Maramures, la conducerea caruia a fost desemnata in functia de presedinte la nivel judetean, Madalina Cimpean si constituit biroul de coordonare  format din  vicepresedinte Raluca Simu si Cornelia Mihes  iar in functia de secretar Lotica Sabou.

Invitatele de onoare ale evenimentului au fost  Lilla Debelka – presedinte CFSD  la nivel national, Sonia Draghici – deputat PSD Bihor, vicepresedinte OFSD , Mihaela Vasadi, vicepresedinte CFSD Bihor, respectiv  gazdele evenimentului Gabriel Zetea – presedinte PSD Maramures , Ana Moldovan – presedinte OFSD Maramures, Florin Tataru – deputat PSD, presedinte interimar PSD Baia Mare, Raluca Simu,presedinte – coordonator PES activists Maramures si vicepresedinte OFSD Maramures, Rodica Boros – consilier local PSD, vicepresedinte OFSD Baia Mare, Florica Roman, presedinte OPSD Maramures, Madalina Cimpean, secretar OFSD Diaspora si secretar general PES activists Maramures.

Evenimentul a fost marcat de un seminar cu tematica “Viitorul tau este viitorul meu”, aspecte comparative privind forta de munca in Romania si Uniunea Europeana. In sprijinul dezvoltarii tematii, invitatele seminarului au avut prilejul de a fi informate  in acest context de catre reprezentante ale  AJOFM MM, Casa Judeteana de Pensii MM  si Protectia Consumatorului  MM.

‘Acest club se doreste a fi un cadru de manifestare pentru un numar cat mai mare de femei dispuse sa se afirme in viata politica, sociala si economica. Noi vrem sa cooptam aici nu doar femei din PSD, ci si doamne si domnisoare fara nicio orientare politica “ a declarat Madalina Cimpean , presedinte CFSD Maramures.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole