Cluburile sportive din Baia Mare, asteptate sa spuna cum au cheltuit banii publici

Reclame home 1
Reclame home 1

Cluburile sportive din Baia Mare care au primit sume consistente din partea Consiliului Local sunt asteptate la sfarsitul acestei luni sa prezinte un raport cu privire la sumele pe care le-au primit din partea municipalitatii.

Este vorba despre cele doua sectii ale clubului HCM Baia Mare, feminin si masculin, echipa de rugby, echipa de volei, precum si FCM Baia Mare.

Totodata, in sedinta CL desfasurata saptamana trecuta, alesii au adoptat un proiect de hotarare ce vizeaza criteriile de finantare a celor doua echipa de handbal, care vor avea obligatia sa prezinte modul cum au cheltuit banii publici, o data la trei luni.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. ioan

    Suntem impatimiti ai sportului , mari de tot,, CAT DE MANDRII ERAM CAND DE MULT ERAM A DOUA CAPITALA A SPORTULUI,, dar si atunci a fost o RATIUNE de impartirea banilor ,, oricum baimareanul nu a simtit acest lucru,, astazi cluburile au PRIMIT FOARTE MULTI BANI PUBLICI ,, prin abuzul lui chereches,, aprobate cu ochii inchisi de nulittatile de consilieri locali care sa-si vada buzunarele lor pline in rest nu-i mai intereseaza ca BAIA MARE ESTE INDATORATA DE 30 de ani incolo,, bani publici aruncati pe neste sportive fara tupeu sportiv in speta cele de handbal,, cu neste salarii de mii de EURO pe luna de unde ??? pentru ce ??? idem baietii handbal,, ca sa nu mai vorbim de VOLEI care de ani de zile traiesc intr-un mediu mult sub mediocru cu un botea de tot nepasator in ceea ce face,, singurii RUGBYSTII ,, care au merite !!!!!!!!!! deci URGENT justificarea banilor publici ,, inca oadata a banilor publici cat se poate de strict ,legal si fara acte false , sau chiar state de plata FALSE CUM SE UZEAZA IN PRIMARIA baia mare!!!!!,, ca sa nu mai vorbim de CHERMEZELE LUI KAKE !!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2