Cluj: Ciolos spune ca implicarea sa pentru generarea de solutii e mai importanta decat viitorul sau politic

Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul premier al Romaniei, Dacian Ciolos, a declarat joi, la Cluj, ca in urmatoarea perioada va continua o activitate deja inceputa, aceea de se implica in proiecte care sa genereze solutii si proiecte si a precizat ca nu i se pare esentiala preocuparea legata de intrarea sa in politica si de partidul pe care il va alege, informeaza AGERPRES.

Prezent joi la o dezbatere organizata la Facultatea de Studii Europene a UBB, fostul comisar european si premier al Romaniei a fost intrebat de o studenta ce va face in viitor.

“Activitatea mea personala in perioada urmatoare se va concentra in directia de a incerca sa gasesc solutii si proiecte pentru viitor, proiecte care sa genereze solutii la anumite probleme, dar care mai ales sa genereze o implicare cat mai activa a unui numar cat mai mare de oameni care sa fie stimulati emotional nu numai de iesirile in strada”, a spus Dacian Ciolos.

Acesta a afirmat, in continuare, ca solutiile pentru viitorul Romaniei nu trebuie lasate doar la latitudinea unor partide politice carora le este greu sa se reformeze.

“Pe de-o parte, cred ca mesajul dat in noiembrie 2015 ramane valabil — o parte din societate, care doreste un progres cat mai rapid al Romaniei, asteapta ca partidele politice sa se reformeze si asteapta solutii politice din partea partidelor care sa isi si asume anumite lucruri enuntate.

Dar dincolo de asta, cred ca este important sa gasim varianta pentru a avea modalitati prin care cat mai multa lume sa se implice in mod democratic si proactiv in solutii care sa fie generate si apoi aplicate de institutii democratic alese. Toata lumea intreaba daca intra Ciolos in politica sau nu si in ce partid merge. Nu asta este esential acum. Este important continutul si sa nu punem caruta inaintea boilor”, a mai spus Dacian Ciolos, care a precizat ca intentioneaza, in viitor, sa apara mai putin in media cu declaratii.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2