Cluj: Liberalii anunta ca peste 150 de membri ai PMP trec la PNL

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Peste 150 de membri ai PMP Cluj, printre care si persoane din conducere, au decis sa plece din aceasta formatiune politica si sa treaca la PNL, au anuntat marti liberalii clujeni, informeaza AGERPRES.

“Membrii PMP Cluj parasesc in masa formatiunea si adera la PNL Cluj! Fostul presedinte si consilier judetean al PMP Cluj, Rares Rusu, alaturi de presedintele organizatiei Campia Turzii si fost secretar general al judetului, domnul Marian Morar, de presedintele organizatiei Dej, domnul Sebastian Lazin, de presedintele organizatiei Huedin, domnul Calin Pavel, impreuna cu peste 150 de membri din aceste organizatii si din Cluj-Napoca, au decis sa paraseasca PMP Cluj si sa adere la PNL Cluj”, se arata intr-o informare transmisa, marti, de PNL Cluj.

Potrivit sursei citate, numai un partid mare poate sa lupte impotriva “dezastruoasei” guvernari PSD-ALDE.

“In acest moment PNL este cel mai puternic partid de opozitie de pe esicherul politic romanesc si cel mai important adversar al coalitiei de guvernare PSD-ALDE, o coalitie mincinoasa care calca in picioare viitorul Romaniei. Tocmai de aceea, ne bucuram si apreciem faptul ca tot mai multi cetateni, inclusiv membri ai altor partide de dreapta, inteleg faptul ca doar intr-un partid mare si serios pot sa lupte impotriva dezastruoasei guvernari PSD-ALDE. Suntem convinsi ca noii colegi vor gasi in PNL Cluj o echipa puternica si determinata, alaturi de care sa contribuie la imbunatatirea vietii cetatenilor si la modernizarea Romaniei”, se mai arata in informarea PNL Cluj.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. Lucretiu

    Sa fie clar ca PNL **NU** este cel mai puternic partid de opozitie. Nu i-am vazut luand atitudine in ultimele luni deloc intr-un mod serios, drastic la magariile facute de PSD. Ca si numar, poate, dar ca atitudine, doar vorbe, nu fapte. PNL poate lua niste lectii de la USR in capitolul acesta.

    Plus ca PNL sustine prostii precum pensii speciale pe care si le voteaza pentru ei, la un loc cu PSD. Clar ca o răceală e mai bună decât ciuma roșie, dar prefer să fiu sănătos până la capăt. 😛

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2