Cluj: Mars al motociclistilor de comemorare a politistului Bogdan Gigina

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

giginaPeste 80 de motociclisti veniti la Cluj din mai multe judete ale Transilvaniei au participat duminica la un mars in memoria politistului Bogdan Gigina, decedat marti, informeaza Agerpres.

Organizatorul evenimentului, Paul Sorinca, a declarat presei, inainte de pornirea motocilistilor, in coloana, intr-un traseu prin Cluj-Napoca, ca evenimentul are si rolul de a atrage comunitatii atentia asupra riscurilor la care sunt supusi in trafic.

„Scopul actiunii este pe de o parte de incercare a prevenirii accidentelor care au avut loc zilele trecute la Bucuresti, dupa cum bine stim. Este si o actiune de mobilizare a tuturor motociclistilor din tara si noi incercam sa ne aratam solidaritatea”, a declarat Paul Sorinca.

Unii dintre cei care au participat la mars si-au lipit pe motociclete fotografia politistului Bogdan Gigina.

Motociclistii au inconjurat in coloana o parte din orasul Cluj-Napoca, pornind de la sala sporturilor „Horia Demian” pana in centru, iar apoi au facut o oprire in fata sediului Serviciului de Politie Rutiera din, unde s-au oprit cateva momente, in semn de reculegere.

In mesajul prin care au anuntat evenimentul, organizatorii au subliniat caracterul comemorativ al marsului si au cerut participantilor sa pastreze o atitudine adecvata, fiind interzisa orice manifestare contrara legilor in vigoare si a bunei desfasurari a defilarii moto, cum ar fi turatul motoarelor, explozii in esapament, claxonari sau alte manifestari.

Tot duminica la Cluj, aproximativ 20-30 de persoane au participat la un protest, afisand pancarte prin care cereau demisia vicepremierului Gabriel Oprea.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole