CM 2014: Germania spulbera Brazilia cu 7-1 si se califica in finala

home camp2
home camp2
home camp2

Germania s-a calificat in finala Cupei Mondiale dupa ce a zdrobit Brazilia la ea acasa, scor 7-1, intr-un meci ce va intra cu siguranta in istoria fotbalului!

Desfasurarea meciului de la Belo Horizonte a fost o adevarata executie. “Panzerul german” n-a avut mila de o formatie gazda lipsita de aportul lui Neymar si Thiago Silva.

Germania a inscris la prima ocazie a meciului, in minutul 11, prin Muller, care a fost scapat din marcaj inexplicabil si a reluat din fata portii.

Golul i-a transformat pe brazilieni in adevarate mumii, ce se plimbau pe teren, iar singurele momente de viata apareau doar in momentele in care reactionau nervos dupa primirea golurilor. Si au fost multe!

Intre minutele 23 si 29, nemtii au inscris de patru ori si au dus scorul la un incredibil 5-0. Cu o nonsalanta uimitoare, jucatorii lui Low inscriau gol dupa gol, in timp ce nemtii nu intelegeau ce se intampla.

Klose, Kroos, de doua ori, si Khedira au facut un 5-0 pana la pauza, tratand scorul fara o bucurie excesiva, de parca totul era firesc si decurgea conform planului.

Scolari a facut doua schimbari la pauza, i-a introdus pe Ramires si Paulinho, iar pentru cateva minute jocul Selecao s-a schimbat in bine. Ramires, Oscar si Paulinho au fost aproape de gol, dar s-au lovit de inca un zid: Manuel Neuer. Portarul nemtilor a fost intr-o zi mare chiar si intr-un meci de acest gen!

Brazilia nu a fost in stare sa inscrie din trei ocazii si a aratat inca un motiv pentru care a fost zdrobita de nemti. Baietii lui Low nu s-au timorat in fata portii si au mai punctat de doua ori pana la final, prin Schurrle, in minutele 68 si 76.

In cele din urma, brazilienii au reusit golul de onoare abia in minutul 90, prin Oscar.

Germania a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria turneului final, prin prisma rezultatului, iar in finala va intalni Argentina sau Olanda.

ziare.com

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *