CNA a luat o decizie ISTORICA pentru copii. Se va incepe difuzarea pe TV si RADIO

PNL

Directorul executiv al Centrului European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilitati (CEDCD), Maria Madalina Turza a facut un anunt emotiuonat si imbucurator pentru parintii ai caror copii sufera din cauza unor dizabilitai. Consiliul National al Audiovizualului a aprobat un proiect mult asteptat.

„Astazi Consiliul National al Audiovizualului a votat in unanimitate pentru includerea in Codul Audiovizualului a mesajului nostru pentru dreptul la educatie incluziva al copiilor nostri.

PENTRU EGALITATE DE SANSE, COPIII CU DIZABILITATI AU DREPTUL SA INVETE IN ORICE SCOALA! In curand, pe toate canalele TV si Radio din Romania. Este o premiera nationala pentru care am luptat cu tot sufletul. Este un pas istoric al luptei noastre, prin care problema accesului la educatie a copiilor cu dizabilitati devine o problema de inters public pe agenda nationala. (…) 11 oameni impreuna cu mine au cantarit fiecare cuvant al mesajului, l-au intors pe toate fetele pana a rezultat un mesaj simplu si clar.

M-am bucurat enorm sa traiesc aceste clipe emotionante, desi traumatizata de interactiunea cu celelate institutii ale statului imi era teama sa nu se blocheze ceva, pe undeva, de asta am asteptat cu respiratia taiata VOTUL. Iar el a fost unanim DA. Respect si ma inclin. Marile cauze, unesc oamenii de buna credinta indiferent de divergentele din alte paliere ale vietii sociale. Multumesc in numele tuturor parintilor din Romania!”, a scris Maria Turza pe contul sau de pe un site de socializare.

evz.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1