CNAIR: Soferii care au primit o foaie cu nume si adresa sa ignore documentul

Reclame home 1
Reclame home 1

Utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi care au primit plicuri ce contineau o pagina privind numele si adresa in loc de procese verbale de constatare a contraventiei pentru circulatia fara rovinieta trebuie sa ignore documentul primit, se arata intr-un comunicat de presa al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) remis, joi, AGERPRES.

„Utilizatorii care au primit, in perioada 20 — 23 februarie, plicuri care in loc sa contina procese verbale de constatare a contraventiei pentru circulatia fara rovinieta valabila, contineau doar o pagina pe care era tiparit numele si adresa, nu trebuie sa ia in considerare acele documente, urmand a primi, in perioada imediat urmatoare, procesele verbale de constatare a contraventiei respective, termenul de plata urmand a decurge de la data primirii efective a proceselor verbale”, se arata in document.

Potrivit comunicatului, atat la sediul CNAIR cat si la subunitatile acesteia s-au primit sesizari din partea utilizatorilor retelei de drumuri nationale si autostrazi prin care se semnala faptul ca au primit plicuri care nu contineau procesele verbale intocmite de catre CNAIR prin CESTRIN.

„Astfel, Compania a semnalat aceste probleme prestatorului de servicii postale cu care are incheiat un acord cadru avand ca obiect ‘Servicii de imprimare, anvelopare si comunicare procese verbale de constatare a contraventiei emise de CESTRIN prin intermediul SIEGMCR, pentru incalcarea prevederilor OG nr. 15/2002’. In baza acestui contract, prestatorul are obligatia de a imprima, anvelopa si comunica procesele verbale de constatare a contraventiei (PVCC) emise de CNAIR prin CESTRIN, prin intermediul SIEGMCR, pentru incalcarea prevederilor OG nr. 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare si a tarifului de trecere pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi din Romania, cu modificarile si completarile ulterioare”, se arata in document.

Conform CNAIR, ca urmare investigatiilor realizate de catre prestator, s-a identificat o situatie aparuta pe fluxul de productie al acestuia in timpul procesarii PVCC intocmite in data de 31 ianuarie 2017. Astfel, in secventa de printare a aparut o eroare ce a generat netiparirea PVCC pentru un fisier de 2.000 de procese verbale dintr-un total de 27.302 procese verbale.

Prestatorul a instiintat CNAIR asupra faptului ca, in regim de maxima urgenta, pe cheltuiala sa, procesele verbale vor fi depuse in reteaua postala in vederea comunicarii in cursul zilei de joi.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole