Coalitia pentru Baia Mare incalca din nou legea, in frunte cu Viorica Chereches

PNL

viorica-chereches

In lipsa candidatului la primarie, aflat in stare de arest, Coalitia pentru Baia Mare si-a gasit un nou vector de imagine.

Doctorita Chereches, cunoscuta in urbe ca si Ica Chereches, face campanie electorala, in afara cadrului legal.

Conform surselor noastre, aceasta a luat la pas cartierul Firiza, intrand in sectiile de votare si influentand alegatorii.

Biroul Electoral Judetean a fost sesizat cu privire la acest aspect si asteptam luarea unor masuri de urgenta. Conform legii, accesul este permis doar in calitate de alegator pe listele respective, de candidat sau de membru.

Ne intrebam cu ce drept a intrat in sectiile de vot madam Chereches, care la toamna se viseaza candidat la Primaria Baia Mare.

 

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Abdul

    ICA CHEreches… ce mutra de vrajitoare are…Brrrrrr…. nu ma mir ce produs a scos in Baia Mare…. vai de capul alegatorilor spalati pe creieri…. Baimareni, mi e mila de voi.

    Reply
  2. Attila

    Stati ca asta e o noutate. Ea se viseaza candidat la primarie in toamna? Deci stie deja ca fiul ei va fi tot in arest? Oricum, ar fi amuzant sa o avem in campania elecotrala pe baba asta. Nu are nicio sansa, babele il votau pe kk ca e baiat frumos, nu vor vota o baba ca ele.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1