Coasta de Azur – destinatia de lux accesibila oricarui buzunar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vara lui 2017 aduce o noua destinatie in oferta Agentiei Mara International Tour Baia Mare: Coasta de Azur, preturile incepand de la 506 euro/persoana timp de sapte nopti.

NISA 2017 CLUJ – ZBOR DIRECT COMPANIA BLUE AIR. PLECARI 17. 07; 07.08 2017. VEZI AICI DETALII

Coasta de Azur este o destinatie de vacanta extrem de populara si un loc unde foarte multi dintre noi si-ar dori sa traiasca. De o frumusete care iti taie rasuflarea, cu o clima excelenta, Riviera Franceza si-a castigat un loc fara egal printre zonele de vacanta cele mai stilate din lume. Cele mai simple placeri sunt probabil cele mai atragatoare si durabile: marea albastra si stralucitoare, plajele umbrite de pini, aroma de ierburi si lavanda si satele din caramida arsa asezate in peisaje stancoase spectaculoase

Cannes, o foarte cunoscuta statiune de pe Coasta de Azur este renumita in special pentru Festivalul International de Film, oferind totul, de la obiective culturale, monumente istorice si muzee la plaje cu nisip si sporturi nautice, magazine, restaurante, baruri, cluburi de noapte, sansa de a intalni celebritati din intreaga lume. Este una dintre cele mai apreciate destinatii turistice din Franta, iar orasul cu aproximativ 70.000 de locuitori nu duce niciodata lipsa de vizitatori.

Din portul din Cannes, se poate lua vaporasul spre cele doua insule din micul arhipelag Lerins: Sainte-Marguerite si Saint-Honorat. Colonizate de romani, originea lor este legata de sfintii Honorat si sora sa Marguerite, care au intemeiat cate o manastire pe fiecare insula. Insula Sainte-Marguerite, cea mai mare si mai apropiata, e acoperita de paduri de pini si eucalipti.

Nisa, localitate ce se intinde pe malul unui golf incantator numit Baie des Anges (Golful Ingerilor), nu este numai o renumita statiune de vacante, ci si o adevarata metropola – al 5-lea oras ca marime din Franta. Senzatia generala la contactul cu orasul este aceea de diversitate arhitecturala, de la sobrele hoteluri si palate de pe Promenade des Anglais pana la tot felul de edificii extravagante.

Cochetul si originalul oras mediteranean este printre altele si cel de al doilea oras de interes national al Frantei, iar din punct de vedere strict turistic nu este depasit decat de Paris Francezii sustin ca Nisa, ca statiune de vacanta, este accesibila oricarui buzunar ceea ce este si adevarat.

Pe langa hoteluri extravagante (Negresco, Meridien, Palais de la Mediterranee) exista si multe hoteluri de 2* si 3* ce ofera conditii foarte bune de cazare pentru preturi mici.

MARA-TOUR-logo-site-blue

Agentia de turism Mara International Tour

Baia Mare, Bd Unirii, nr. 5 (vizavi de magazin Maramuresul)

Mara International Tour – www.mara-tour.ro

Material realizat cu sprijinul Agentiei de turism Mara International Tour

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Alin Sergiu

    As interesat de o vacanta in insula Corfu , problema este ca doar dupa data de 20 August , ar fi ceva oferte in perioada respectiva multumesc mult ! Alin Sergiu …astept un raspuns cat de curand !

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1