Cochetarie feminina: „Diana Maris, fotbalul este tot!” (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Diana Maris e fotbalista. O maramureseanca tanara si talentata, care isi petrece ore in sir antrenandu-se pe terenul de fotbal din cadrul echipei „Independenta Maramures” din Baia Mare. Alergand intre scoala, pasiune si copilarie, tanara viseaza la o cariera in lumea fotabalului feminin.

“De trei ori pe saptamana avem antrenamente. Ne antrenam pe terenul liceului Aurel Vlaicu. Timp de doua ore facem sala de forta si meciuri, dupa care avem masa si mergem la relaxare, la inot. Cel mai fain e cand mergem in deplasari prin tara”, a punctat baimareanca.

Povestea ei incepe inca de pe bancile scolii, cand in pauza de-abia astepta sa joace fotbal cu baietii. Colegele nu au suparat-o niciodata, ba din contra au sustinut-o. Si uite asa, cand a venit vremea adolescentei le-a spus parintilor ca trebuie sa plece din Bogdan Voda, comuna natala si a pornit increzatoare spre Baia Mare. Timp de doi ani a facut atletism, dar s-a intors de unde a plecat…la vechea pasiune, fotabalul.

“Mi-a placut fotbalul mereu. Inca de la 13-14 ani ma jucam cu prietenii si colegii. Baietii m-au privit intotdeauna ca pe un coechipier, iar fetele, prietenele mele m-au incurajat intotdeauna. Cand am ajuns in Baia Mare am practicat atletism, dar m-am intors la fotabal, la ceea ce imi place cel mai mult”.

In prezent, Diana este eleva in clasa a 10-a a liceului Aurel Vlaicu. Desi este la o varsta frageda a ales sa-si petreaca timpul liber pe terenul de sport. De doi ani de zile face parte din liga a II-a a echipei “Independenta Maramures” din Baia Mare, coordonata de antrenorii Alexandra Marian si Bogdan Codrea.

Didi, cum o alinta mama ei este rasfatata familiei si se bucura de tot sprijinul lor. Fotbalistul ei preferat este Cristiano Ronaldo si spera sa-i calce pe urme. Afirma ca fotablul este tot!

“Echipa noastra “Independeta” se imparte in doua echipe. Echipa mare in liga I si echipa a doua, din care fac si eu parte este in liga a II-a. Ma inteleg foarte bine cu colegele. Chiar daca nu avem asa mult timp, iesim impreuna si in afara orelor de antrenament. Din fericire, si parintii mei au acceptat ceea ce imi place. Sunt fericita si consider ca mi-am urmat visul, iar in timp munca mea va da roade din ce in ce mai multe”, a punctat frumoasa fotbalista, Diana Maris.

Bianca VLASAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *