Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata in Maramures. Afla de cand

PNL

ANM anunta pentru vineri, 22 iunie (orele 06.00-23.00) Cod galben de pe arii extinse instabilitate atmosferica accentuata, cantitati de apa insemnate in urmatoarele judete: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Bucuresti, Buzau, Caras-Severin, Cluj, Covasna, Calarasi, Dolj, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Salaj, Teleorman, Timis, Vaslui, Vrancea, Valcea.

Pe parcursul zilei de vineri (22 iunie) vor fi averse torentiale, vijelii, descãrcãri electrice si izolat grindinã la inceput in Banat, Crisana si Maramures, apoi in Transilvania, Oltenia, cea mai mare parte a Moldovei si in nordul Munteniei. In intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor inregistra cantitãti de apã ce vor depãsi frecvent 20…25 l/mp si pe arii restranse 40… 50 l/mp.

Nota: fenomene asociate instabilitãtii atmosferice se vor semnala si in a doua parte a zilei de joi, 21 iunie local in zonele de deal si de munte, in sudul si in nord-vestul teritoriului si pe arii mai restranse in rest.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2