Cod galben de inundatii in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

inundatii-in-bulgaria-zeci-de-romani-blocati-in-statiunile-din-bulgaria-125167-1Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Caras-Severin si Timis, valabila de luni seara pana marti dupa-amiaza, scrie digi24.ro.

Potrivit avertizarii cod galben emise de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, de luni, ora 20.00, pana marti, ora 16.00, pe raurile mici din cele cinci judete se pot produce scurgeri pe versanti, torenti si viituri rapide, cu posibile efecte de inundatii locale.

Codul galben de inundatii a fost instituit pe raurile din bazinele hidrografice Viseu, Iza, Tur, Lapus (judetele Maramures si Satu Mare), Somesul Mare si afluentii sai din judetul Bistrita-Nasaud, afluentii Timisului din bazinul superior si mijlociu, Barzava, Moravita, Caras (judetele Caras-Severin si Timis).

Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce mai ales pe afluenti de grad inferior ai raurilor aflate sub avertizare, a precizat INHGA.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *