Cod galben de ninsori abundente in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o avertizare Cod galben de ninsori abundente in opt judete din nordul tarii, valabila din aceasta seara si pana vineri dupa-amiaza, informeaza AGERPRES.

Judetele aflate sub avertizare sunt: Satu Mare, Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Harghita, Suceava, Botosani si Neamt.

Potrivit meteorologilor, in intervalul 8 februarie, ora 18:00 – 9 februarie, ora 17:00, in toate zonele de munte din judetele avertizate va ninge, la fel si in regiunile nord-estice, nordice si centrale.

Local, in Carpatii Orientali, precum si in nordul Moldovei, Maramures si in estul Transilvaniei, cantitatile de precipitatii vor atinge 15 – 20 l/mp si se va depune strat nou de zapada.

Incepand cu primele ore ale zilei de vineri (9 februarie), vantul se va intensifica in cea mai mare parte a Moldovei, cu viteze de 45 – 55 km/h, dar si pe crestele montane, unde temporar vor fi rafale de 65 – 70 km/h.

ANM precizeaza ca, mai ales pe parcursul zilei de vineri, intensificari temporare ale vantului se vor semnala si in regiunile sudice, sud-estice si centrale, cu viteze in general de 50 – 55 km/h.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole