Cod Galben de ploi, ninsori si polei in aproape toata tara

home camp2
home camp2
home camp2

umbrela-rosie-ploaie-suklaatjakahvia-blogspot-comAdministratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri dimineata, o atentionare Cod Galben de ploi insemnate cantitativ, ninsori si polei valabila in 36 de judete si municipiul Bucuresti de vineri dupa-amiaza pana sambata la pranz, scrie Agerpres.

Potrivit meteorologilor, in intervalul 27 noiembrie, ora 18,00 — 28 noiembrie, ora 12,00, in Oltenia, in cea mai mare parte a Munteniei si a Dobrogei si in sudul Moldovei vor fi precipitatii mai ales sub forma de ploaie, iar cantitatile de apa vor depasi 20…25 l/mp si izolat 40…50 l/mp.

Precipitatii mixte se vor semnala in Banat, precum si in zona Carpatilor Orientali, in vestul si nordul Moldovei si local in Transilvania, unde se va forma polei. In Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada consistent.

In regiunile sudice si sud-estice, dar si pe crestele montane, vantul va avea intensificari temporare, cu rafale ce vor depasi local 55…65 km/h.

In dupa-amiaza zilei de 28 noiembrie si in noaptea de 28/29 noiembrie precipitatiile se vor semnala pe arii mai extinse in regiunile intracarpatice si vor fi sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *