Cod galben de ploi si ninsori in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

umbrela-rosie-ploaie-suklaatjakahvia-blogspot-comAdministratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o atentionare COD GALBEN de ploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului, ninsori la munte, in intervalul 30 ianuarie 2015, ora 17.00 – 31 ianuarie 2015, ora 10.00, scrie romaniatv.net.

Precipitatiile vor cuprinde cea mai mare parte a tarii, printre care si judetul Maramures, iar in regiunile vestice si nord-vestice, cantitatile de apa vor fi in jur de 15 l/mp si izolat, in Carpatii Occidentali, Carpatii Meridionali si in Subcarpatii Getici peste 35 – 40 l/mp. Vor fi ploi, iar in zonele de munte, treptat vor predomina ninsorile si se va depune strat consistent de zapada.

Precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare se vor semnala, in dimineata zilei de 31 ianuarie, local si in nord-vestul si centrul teritoriului. Vantul va prezenta intensificari in toata tara, cu viteze mai mari in Banat, Crisana, sudul Transilvaniei si in Dobrogea, unde la rafala se vor depasi 70 km/h. La munte, vantul va sufla tare, cu peste 90 de km/h, temporar viscolind zapada.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *