Cod galben de ploi si vijelii in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1

Meteorologii au emis un Cod galben de ploi și vijelii pentru 22 de județe din sud-vestul, centrul și nordul țarii, care va intra in vigoare sambata seara, la ora 22,00, scrie Agerpers.

Potrivit unei atenționari meteorologice, emisa sambata de Administrația Naționala de Meteorologie, in intervalul 3 mai, ora 22,00 — 5 mai, ora 9,00, vor cadea averse cu caracter torențial și vor fi frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului și, izolat, caderi de grindina, indeosebi in sud-vestul țarii și in zonele de deal și de munte.

Cantitațile de apa vor depași local 20 — 25 de litri/metrul patrat și izolat 50 de litri/metrul patrat, in noaptea de sambata spre duminica in Banat, Oltenia și nord-vestul Munteniei, iar in cursul zilei de duminica și in noaptea de duminica spre luni și in sud-vestul Transilvaniei, nordul Munteniei, precum și in zona Munților Apuseni și local a Carpaților Orientali.

Județele ce se vor afla sub Codul galben de ploi și vijelii sunt:Maramures, Bistrita-Nasaud, Suceava, Timiș, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj, Gorj, Valcea, Hunedoara, Alba, Arad, Bihor, Cluj, Sibiu, Argeș, Dambovița, Brașov, Prahova, Buzau, Vrancea, Salaj.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2