septembrie 17, 2021

Cod galben de ploi torentiale si instabilitate atmosferica accentuata in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis duminica o atentionare Cod Galben de ploi torentiale si instabilitate atmosferica accentuata pentru 25 de judete din centrul, nordul, vestul si sud-vestul tarii, valabila din aceasta dupa amiaza pana luni seara, transmite AGERPRES.

Potrivit ANM, incepand de duminica, de la ora 14:00, pana luni, la ora 23:00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si local in Oltenia si in zona de munte. Se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului care vor lua si aspect de vijelie si caderi de grindina.

In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 20-25 de litri/mp si izolat 40 – 60 de litri/mp.

Se vor afla in totalitate sub Cod galben 19 judete, respectiv: Maramures, Covasna, Harghita, Brasov, Sibiu, Alba, Hunedoara, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Timis, Arad, Bihor, Salaj, Satu Mare, Bistrita-Nasaud, Mures, Cluj, si partial 6 judete: Suceava, Neamt, Dambovita, Prahova, Arges, Valcea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2