Cod galben de racire accentuata a vremii in Maramures. Vezi de cand

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri doua atentionari Cod galben de ploi insemnate cantitativ si racire accentuata a vremii, valabile de miercuri, ora 21,00, pana vineri ora 23,00, informeaza Agerpres.

Potrivit meteorologilor, de miercuri, ora 21,00, pana joi, la ora 23,00, in judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges si Sibiu va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi 20-25 l/mp si izolat 40-60 l/mp.

In Muntii Banatului si in vestul Carpatilor Meridionali vor fi si precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare.

Ploi pe arii extinse se vor semnala in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in jumatatea de sud-vest, unde vremea se va raci accentuat, iar vantul se va intensifica treptat.

De joi, ora 23,00, pana vineri, ora 23,00, vremea se va raci accentuat in toate regiunile, iar Codul galben va fi extins si va viza 24 de judete: Botosani, Iasi, Suceava, Neamt, Bacau, Vrancea, Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Harghita, Covasna, Buzau, Brasov, Prahova, Dambovita, Sibiu, Arges, Valcea, Mehedinti, Gorj, Caras Severin, Hunedoara, Alba si Cluj.

ANM semnaleaza ca in toate zonele de munte si de deal se vor cumula cantitati de precipitatii de peste 20-25 l/mp si izolat peste 40-50 l/mp. Vantul va avea intensificari locale cu viteze ce vor depasi temporar 50-60 km/h. In a doua parte a noptii de joi spre vineri (23/24 octombrie) si in cursul zilei de vineri, 24 octombrie, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare in Carpatii Orientali si in jumatatea de nord a Moldovei. Trecator va ninge si pe crestele celorlalte masive montane.

Meteorologii avertizeaza ca vremea se va mentine deosebit de rece pana spre sfarsitul lunii octombrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *