Cofetaria „Chocolate by Millennium”, competenta si profesionalism

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O initiativa antrepenoriala inceputa acum aproape 10 ani dobandeste o noua dimensiune in peisajul comercial baimarean. Conceptul Millennium, un demers generos, inceput cu daruire si profesionalism pe o piata ce parea ca nu mai are nimic de oferit, isi extinde activitatea, in cunoscutul centru comercial Vivo din Baia Mare.

O echipa manageriala dinamica, in care experienta si eficienta se imbina in mod fericit cu elanul tineretii, isi propune sa ofere vizitatorilor, turistilor si baimarenilor o oaza de rafinament si finete, intr-un spatiu remarcabil de generos si primitor. Un design modern, ce evidentiaza in mod exceptional deja consacratul brand „Millennium Chocolate”, valorifica un spatiu astfel conceput si utilat incat sa-ti ofere confort si intimitate, intr-o binemeritata pauza de shopping.

Perfect amplasata, accesibila din toate directiile, Cofetaria „Chocolate by Millennium” iti capteaza atentia si te determina sa-i treci pragul pentru a patrunde intr-o atmosfera calda si familiala. Iar odata intrat in universul dulce si provocator, vei fi intampinat de personalul elegant si competent, care-ti va prezenta intr-o maniera desavarsita oferta generoasa cuprinzand produse de patiserie, prajituri, zeci de sortimente de inghetata, dar si alte produse de profil, freshuri si bauturi de sezon alaturi de o cafea exceptionala.

Prin initiativa, munca si multa pricepere, cofetaria „Chocolate by Millennium” va deveni un punct de referinta al celebrului mall baimarean, un loc in care tineri si varstnici vor redescoperi placerea relaxarii si respectul de sine, in tumultul vietii de zi cu zi. Noua cofetarie nu este gandita ca un loc doar pentru elite sau anumite categorii sociale, ci un spatiu complex in care fiecare din noi si toti impreuna sa ne dorim un moment de respiro in goana cotidiana.

Toti cei care apreciaza brandul Millennium, dar si cei care inca nu au ajuns sa-l cunoasca, insa isi doresc cateva momente unice, sunt invitati in aceasta sambata, 10 august, la orele 12 fix, pentru inaugurarea Cofetariei „Chocolate by Millennium”, la etajul al doilea din Mall-ul VIVO!

Si nu uitati: A day without chocolate is a wasted day!

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole