Colind’Arte, un eveniment marca Muzeul Judetean de Arta «Centrul Artistic Baia Mare» in parteneriat cu Colegiul de Arte Baia Mare

Muzeul Judetean de Arta «Centrul Artistic Baia Mare» in parteneriat cu Colegiul de Arte Baia Mare organizeaza joi, 12 decembrie, la ora 18,00, evenimentul Colind’Arte.

“Experienta sonora pe care o propunem publicului iarna aceasta transforma emotia concertului si armonia picturilor intr-un happening/performance multi-senzorial. Sunete de sezon umplu galeriile noastre, iar colinde pe note ghideaza vizitatorii prin expozitie: la fiecare pas, alte sunete…

Plimbarea la ceas de seara printre tablourile Centrului Artistic va fi acompaniata de elevii Colegiului de Arte Baia Mare: Daiana BUD, Andreea MARCHIS si Sasa NETOTEA (flaut), Eduard CSIZMADIA (clarinet), Petru SUCIU si Daniel FILIPAN vioara si de aranjamentele muzicale si improvizatiile electronice ale profesorului lor, dl. Darie NEMES BOTA.

Intrarea este gratuita. Pentru a asigura atmosfera placuta si calitatea experientei, participarea la eveniment se face doar pe baza de rezervare telefonica la numarul 0744 580845 sau prin e-mail la adresa muzartbm@yahoo.com. La Arta. Spre arta cantand…”, a spus drd. Oana Enasel, referent de specialitate – marketing la Compartimentul Programe Educationale, Marketing si Promovarea produselor culturale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1