Imbina responsabilitatea sociala cu hrana, doar la Restaurant ASSOC

Reclame home 1
Reclame home 1

Reprezentantii ASSOC ne arata cat este de usor sa imbini responsabilitatea sociala cu hrana. Pentru ca oamenii sa inteleaga ce inseamna Restaurant Social&Catering ASSOC, specialistii asociatiei si-au propus sa comunice cu toti cei care doresc sa afle mai multe detalii despre ei, prin intermediul blogului, dar si a facebook-ului.

“Promovam dizabilitatea cautand neincetat solutii simple pentru a arata ca tot ceea ce trebuie sa acceptam e ca unicitatea are infinit de multe forme si una dintre ele este dizabilitatea. Saptamanal scriem povesti care va conving gradual prin puterea exemplului”, arata reprezentantii ASSOC.

Specialistii care lucreaza pentru implementarea de masuri in promvarea economiei sociale sunt de parere ca au gasit reteta succesului. In cadrul restaurantului exista 15 angajati dintre care sapte cu dizabilitati si opt persoane provenite din grupuri vulnerabile. Astfel, apeland la serviciile ASSOC, pui umarul la demonstrarea capacitatilor persoanelor cu dizabilitati si promovam economiei sociale.

Restaurantul este deschis comunitatii din luna decembrie 2011. Spatiul este accesibilizat, exista o terasa deschisa in sezonul cald si o parcare disponibila permanent. Aici gasiti meniul zilei de luni pana vineri, zilnic fiind inclus in meniu si produse de post. In plus, Restaurantul Social ofera o gama variata de pizza si produse de patiserie aceste servicii find disponibile si prin cele de catering pentru persoane sau companii.

Restaurantul are o capacitate de 50 de persoane putand fi organizate petreceri private si intalniri de afaceri cu meniuri speciale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole