Comedia din Consiliul Local Baia Mare se deruleaza in continuare: Mai multi consilieri au abandonat sedinta ordinara

PNL

Marti, pe ordinea de zi a sedintei ordinare a Consiliului Local al Municipiului Baia Mare urmau a fi supuse la vot un numar de 32 de proiecte de hotarare.

In prima parte a sedintei, consilierii nu s-au pus de acord asupra catorva puncte dezbatute, ele fiind retrase.

Punctul culminant a fost dat de momentul cand s-a ajuns la proiectul de hotarare privind respingerea plangerii prealabile formulata de catre Niculescu Tagarlas Cristian impotriva H.C.L nr. 31/2017, privind incetarea delegarii acestuia pentru a indeplini temporar atributiile de viceprimar.

Dupa valva creata de intrebarile puse de consilierul din partea Coalitiei pentru Baia Mare, Radu Ardelean s-a ajuns la votul secret, ocazie cu care s-a luat si o scurta pauza.

Insa, spre uimirea celor prezenti, dar totodata normal pentru sedintele din Consiliul Local, dupa pauza, sala a ramas cu doar sapte consilieri, membrii formatiunilor PMP si Coalitia pentru Baia Mare parasind sedinta cu nesimtire.

Astfel, punctul 15 de pe ordinea de zi privind respingerea plangerii prealabile formulata de catre consilierul Tagarlas a ramas nevotata, iar sedinta a fost suspendata.

Bianca VLASAN

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Ionel

    Vai de capul nostru! Oameni buni, baimareni, ce facem ?cat ii mai toleram pe acesti nesimtiti???????? Acesti consilieri fie ei din partea Coalitiei fie din PMP n-au ce cauta in Consiliul Local, pe mine cel putin nu ma reprezinta. Vorba unui OM pe care-l respect:” votul meu a ajuns in haznaua politicianista”. RUSINE!

    Reply
  2. rebel

    avem la Baia Mare un Consiliu Local de toata jena…oameni de paie, fara caracter, fara cultura marea lor majoritate… si asta numai din cauza d-lui Chereches… care a tras in permanenta sfori, a facut tot timpul “aranjamente” si a infiintat aceasta hazna politica numita “coalitia pentru baia mare”…ceva nemaivazut, nemaiauzit…acum noi baimarenii tragem ponoasele…pacat de acest oras care in loc sa intre pe un fagas normal mai are inca de suferit ani buni de acum inainte..

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1