Comert ambulant ilegal si periculos in Parcul Regina Maria din Baia Mare (FOTO

home camp2
home camp2
home camp2

parcul municipal regina maria (3)

Incepand cu luna iulie, majoritatea spatiilor pietonale din Parcul “Regina Maria” au fost invadate de vanzatori ambulanti care desfasoara activitati comerciale ilegale. Fara autorizatie sau forme legale, dar posibil cu
acordul si complicitatea celor din Serviciul Comercial si Politia Locala din Baia Mare.

Altfel nu ne putem explica de ce in aproape fiecare zi, dar mai ales in week-end, aleile se coloreaza de intreprinzatori privati minoritari care vand cu tupeu produse dubioase de la chinezarii si pana la cucurz fiert sau floricele de porumb. Intrebati, acestia recunosc ca nu au hartii, dar nici nu au nevoie, pentru ca au rezolvat ei problema cu cine trebuie.

Norme de igiena zero, tupeu si lipsa de bun simt afisat de persoane jegoase si insalubre care stau si vand la tonete improvizate, protejati de niste bronzati tatuati fiorosi, cu expresii de criminali recidivisti. Pe o alee unde alearga zeci de copii care se opresc si pun mana pe orice vad pe jos, exista un cablu electric alimentat de la un stalp, inadit si izolat superficial, folosit de negustorii ilegali.

Daca mai adaugam si inconstienta de a tine in plin soare buteliile cu gaz care alimenteaza masinile de facut vata si alte dulciuri dezgustatoare, containerul SPAU lasat plin si neridicat, avem imaginea unui spatiu public dintr-un oras in care domneste lipsa de autoritate. Nu ar fi trebuit sa luati masuri, dle Primar? Sau ii mai lasati si de Sarbatoarea Castanelor, ca apoi vine frigul si pleaca in tarile calde?

ZiarMM

parcul municipal regina maria (4)

parcul municipal regina maria (2)

parcul municipal regina maria (1)

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

4 Comments

 1. etc

  Inca de pe vremea Anghel acesti tucurii fara tupeu fac COMERT EXTREM DE PERICULOS unde iata nici Medicina veterinara si umana nu intervine,, ca sa nu mai vorbim de extinderea acestor mafioti in zilele de azi sub obladuirea intentiionata a directiei Comerciale din primarie, politia locala si mai important acea tovarasa ciausista ghetie nora sefa de la SPAU<<< care inca isi mai duce veacul raspunzatoare de zona dar care primeste duminical plicul de la tuciurii ambulanti din zona ,, iata oricand o butelie extrem de veche cum au acesti mizeri poate face victime in orice moment … tovarasu' primar loctiitor…… detinutul chereches nu ti-a dat dispozitie in acest sens mizerabile…… astepti numai porunci si dispozitiii de la ordinarul puscarias codamnat la 15 ani de puscarie !!!!!!!!!!!!!!

  Reply
  1. bau

   G.B. Nu trebuie primarul sa se ocupe de asa ceva, sunt si alte institutii abilitate sa faca curatenie intre comerciantii ambulanti din parc, cum ar fi politia locala. Unde sunt politistii locali din baia mare? nu i-am vazut de mult in parc. Daca nu au acte si vand ilegal trebuie scosi afara din parc si confiscata marfa. Alo , d-le Perian, se aude?

   Reply
 2. roma

  n- am vazut vreun tigan sa manance ce vand aia , …. doar romani ( si unguri ) fraieri …. ce le mai cumpara la proprii copii….
  noaptea umbla sobolanii pe ” instalatiile ” de popcorn si vata ale tiganilor …

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *