Comertul cu flori si contrabanda cu tigari, in vizorul politistilor baimarenilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Joi, 28 februarie, ofiterii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au actionat pentru prevenirea si combaterea faptelor ilicite care se comit in domeniul comertului cu flori si al contrabandei cu tigarete in municipiul Baia Mare.

Au fost verificate 18 societati comerciale si patru persoane fizice. Pentru neregulile constatate au fost aplicate patru sanctiuni contraventionale prevazute de Legea nr. 12/1990, in valoare totala de 5.000 lei si au fost confiscate 351 fire flori, in valoare totala de 1.150 de lei, potrivit IPJ Maramures.

Totodata a fost constatata o infractiune la Legea nr. 86/2006, respective contrabanda si au fost indisponibilizate 1.260 tigarete in valoare de 750 lei.

Si la Coroieni, politistii Sectiei 7 Politie rurala Suciu de Sus au intocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de contrabanda pe numele unui barbat de 46 de ani care a fost depistat in trafic in timp ce transporta cu autoturismul 150 pachete cu tigari de provenienta Duty-Free, netimbrate in Romania.

In continuare, sub coordonarea procurorului de caz, urmeaza sa se efectueze acte de urmarire penala in vederea administrarii probatoriului si tragerii la raspundere a persoanelor implicate in savarsirea infractiunii de contrabanda constatata.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2