Comisia Europeana cere Romaniei sa puna capat exploatarii forestiere ilegale! Durus: “Avem nevoie de un DNA al padurii”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Romania risca sa sa ajunga in fata Curtii Europene de Justitie si sa plateasca amenzi uriase daca nu reuseste sa stopeze taierile ilegale de lemn. Avertismentul a fost transmis zilele acestea de Bruxelles, dupa ce autoritatile nationale nu au fost in masura sa verifice efectiv operatorii si sa aplice sanctiuni corespunzatoare.

Subiectul este unul capital, care poate trimite Romania in fata instantelor judiciare europene si poate atrage amenzi dure, avertizeaza deputatul USR Maramures, Vlad Emanuel Durus.

„Nici un guvern, nici PSD, nici PNL, nici unul nu a facut nimic pentru a opri dezastrul din padurile Romaniei. Maramuresul este o zona in care exploatarile ilegale continua sa fie un dezastru.

De curand, in judetul nostru a fost impuscat un padurar. USR a cerut infiintarea unui „DNA al padurilor”. Am pierdut, prin exploatari ilegale, zone din arii protejate, fara a fi tras cineva la raspundere. Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor nu trebuie sa fie doar un gestionar al statisticilor, ci un organism implicat in urmarirea activa a exploatarii cu buna credinta a acestei bogatii naturale a Romaniei, care este padurea”.

Biroul de presa, Cabinet parlamentar Deputat Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. eol

    Mai baiete esti dus rau! Parca la cel existent nu se poate face plangere. Habar nu aveti pe ce lume traiti.va visati toti mari securisti. Mama voasta de sectoristi!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2