Comisia Europeana: Cerem autoritatilor romane sa ia in calcul opiniile Comisiei de la Venetia

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un purtator de cuvant al Comisiei Europene a anuntat ca oficialii europeni cer Romaniei sa ia in calcul opiniile prezentate in raportul Comisiei de la Venetia, avertizand ca urmatorul rport MCV va fi fpcut public pe 13 noiembrie.

”Am luat nota cu mare atentie de cele doua opinii ale Comisiei de la Venetia pe codurile penale si legile justitiei. Cerem autoritatilor romane sa le ia in calcul.

Asa dupa cum a precizat si vicepresedintele Timmermans in dezbaterea din Parlamentul European: in timp ce vom continua dialogul cu autoritatile romane, in spiritul cooperarii si in contextul mecanismului de Cooperare si Verificare, Comisia va trage concluziile necesare daca amendamentele la legile justitiei, codurile penale si legile privind conflictul de interese si coruptia nu vor fi luate in considerare.

Comisia va prezenta analiza in detaliu in urmatorul raport MCV de pe 13 noiembrie.” – a declarat un purtator de cuvant al Comisiei Europene.

Luni, presedintele Klaus Iohannis a transmis o scrisoare presedintilor partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlament, prin care ii invita la consultari, la Palatul Cotroceni, pe tema legilor din domeniul Justitiei.

Integral pe stirileprotv.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2