septembrie 21, 2019

Compania F64, preluata de un investitor strain

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Compania F64, cu o cifra de afaceri de 18 milioane de euro, va fi preluata de un investitor strain, scrie money.ro.

F64 a fost infiintat in urma cu 12 ani de catre Marian Alecsiu si Daniela Becheru. Initial a fost o afacere mica, intre prieteni, inceputa dintr-o mare pasiune pentru fotografie. In prezent, F64 s-a extins foarte mult si este locul unde orice pasionat de fotografie, de la incepator la profesionist, poate avea o imagine completa despre tot ceea ce inseamna fotografie.

An de an, compania a inregistrat o crestere a vanzarilor, iar in 2013, F64 si-a extins categoriile de produse, prin smartphone-uri si tablete. Dupa mediatizata campanie Black Friday, F64 a inregistrat o crestere in zona echipamentelor foto-video cu specificatii premium de 70%, comparativ cu anul trecut.

Anul 2013 fata de 2012 poate fi considerat un an bun pentru zona e-commerce, dar nu si pentru piata foto, avand in vedere ca aceasta a scazut cu 15%. Totusi, in aceste conditii, business-ul F64 a inregistrat o crestere de 12 procente. Vanzarile aparatelor mirorless s-au dublat, iar vanzarile aparatelor compacte si DSLR au crescut cu 8,6 procente. Accesoriile pentru aparatele DSLR au inregistrat si acestea vanzari mari pentru mid si high level, cum ar fi: obiective, memorii, filtre si imprimante foto.

Rezultatele inregistrate de F64 in campania de Black Friday 2013 s-au concretizat in 14.800 de produse comandate, cu peste 75% mai mult decat in 2012 si venituri de peste 9 milioane de RON.

 

Reclame home 1
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *