Compania Tarom, desemnata ”Linia Aeriana a Anului 2014”

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Compania Tarom a fost desemnata “Linia Aeriana a Anului 2014”, in cadrul celei de-a saptea editii a Galei Premiilor de Excelenta – cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, turismului si ospitalitatii din Romania, se arata intr-un comunicat remis luni AGERPRES.

Compania Tarom a fost declarata castigatoare din noua companii aeriene finaliste.

In cadrul evenimentului, desfasurat in perioada 22-23 mai, au fost desemnati castigatorii celor cinci categorii anuntate in competitie: turism, restaurante, hoteluri, agrement si recunoastere pentru experienta si excelenta.

“Doresc sa multumesc in numele companiei Tarom atat organizatorilor, cat si juriului, pentru onoarea pe care ne-au facut-o inmanandu-ne acest premiu. Compania Tarom nu a aratat inca ce poate oferi. Vom fi mai competitivi, vom fi mai prezenti in piata si ne vom orienta si mai mult catre client, oferindu-i cele mai bune servicii’, a declarat Christian Heinzmann, directorul general al Tarom, in cadrul festivitatii de premiere.

Compania TAROM a fost infiintata in 1954, iar din iunie 2010 este membra a Aliantei SkyTeam, din 1993 membra a Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA), iar din 2000 este membra a Asociatiei Companiilor Aeriene Europene (AEA).

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2