Companiile aeriene chineze ofera pilotilor straini salarii de 26.000 de dolari pe luna

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

avionCresterea exploziva a transportului aerian in China obliga companiile aeriene chineze sa angajeze aproape 100 de piloti in fiecare saptamana din urmatorii 20 de ani, astfel ca, in lipsa candidatilor chinezi, transportatorii trebuie sa ofere pachete salariale atractive pentru a atrage piloti straini, transmite Bloomberg, informeaza AGERPRES.

Potrivit estimarilor producatorului european de avioane Airbus, traficul aerian in China ar urma sa creasca de patru ori in urmatoarele doua decenii, devenind cea mai mare piata din lume. In aceste conditii companiile chineze ofera salarii cu aproape 50% mai mari decat primesc comandati experimentati de la Delta Air Lines si ofera mana libera companiilor de recrutare sa le gaseasca piloti in strainatate.

In conditiile in care unele oferte ajung si la un salariu net de 26.000 de dolari pe luna, pilotii din statele emergente pot primi salarii de patru ori mai mari in China, sustine Dave Ross, presedintele firmei Wasinc International care recruteaza piloti pentru mai mult de 12 companii aeriene chineze, inclusiv Chengdu Airlines, Qingdao Airlines si Ruili Airlines.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *