Companiile israeliene din domeniul medical s-au prezentat spitalelor din Maramureș

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Patru companii de top israeliene și-au prezentat miercuri, 24 februarie 2021, reprezentanților spitalelor din subordinea Consiliului Județean Maramureș produsele și ofertele din domeniul medical, se arată într-un comunicat.

Activitatea s-a desfășurat sub egida cooperării active dintre Misiunea Economică a Ambasadei Israelului în România și Consiliul Județean având ca scop deschiderea și cooperarea în domeniul sănătății între Statul Israel și spitalele din Maramureș.

În cadrul întâlnirii online axate pe diseminarea de informații relevante în domeniul soluțiilor de securitate cibernetica și medicale pentru spitale, companiile israeliene Zebra Medical, NI Medical, Safe-T și Medigate au intrat în dialog cu reprezentanții spitalelor din Maramureș pentru a le prezenta aparatură și softuri medicale performante, dar și pentru a identifica posibile colaborări pe viitor.

“Apreciem în mod deosebit întâlnirea de astăzi, deoarece am avut oportunitatea de a intra în contact cu companii serioase israeliene sub girul Misiunii Economice a Ambasadei Israelului, iar soluțiile prezentate sunt cu adevărat performante și necesare. Sperăm ca pe viitor, în funcție și de bugetul și finanțarea spitalului să analizăm oportunitatea colaborării”, a subliniat Vasile Bonaț, directorul medical al Spitalului de Urgență “Dr. Constantin Opriș”.

Participanții s-au declarat impresionați de soluțiile performante prezentate urmând să continue colaborarea directă pentru a identifica exact nevoile tehnice ce ar putea fi satisfăcute de companiile interesate.

La întâlnire au mai participat Bareket Knafo – conducătorul Misiunii Economice a Israelului în Romania, Antonia Leahu – manager al departamentului Strategie și Cooperare Internațională a Misiunii, Raluca Bărburescu – ofițer comercial al Misiunii pe sectorul medical, din partea spitalelor Vasile Bonaț – managerul Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, ing. Andrei Ionuț – Serviciul Informatică al spitalului, ing. Roland Stretea, Șef Serviciu administrativ al Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, iar din partea Consiliului Județean Maramureș, Gheorghe Paul Szaniszlo – Biroul Relații Internaționale, mai menționează CJ.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *