Complexul Sportiv Național “Lascăr Pană” își redeschide porțile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Complexul Sportiv Național “Lascăr Pană” își redeschide porțile. Conform legislației în vigoare, complexul se redeschide pentru activitățile sportive exercitate de către sportivii de performanță.

”Echipa CSN Lascăr Pană este pregătită cu toate materialele necesare pentru a oferi un plus de siguranță sportivilor care își desfășoară activitatea.

Vă asigurăm că spațiile aferente complexului sunt igienizate și dezinfectate pe tot parcursul zilei, cu produse și materiale de înaltă calitate, pentru a oferi un grad maxim de siguranță sportivilor care își desfășoară activitatea în incinta bazelor sportive.

Adresăm rugămintea sportivilor care ne calcă pragul să fie pe deplin conștienți de măsurile generale de prevenție pentru limitarea răspândirii virusului COVID – 19: purtarea măștii în așa fel încât să se acopere nasul și gura, păstrarea distanței minime de 2m, spălarea frecventă a mâinilor cu apă și săpun timp de 20 secunde sau folosirea dezinfectantului, acoperirea gurii și a nasului în caz de strănut sau tuse cu plica cotului sau folosirea batistelor de unică folosință (după folosire este necesară aruncarea acestora și igienizarea mâinilor), evitarea atingerii feței cu mâinile neigienizate, folosirea dezinfectanților aprobați de Ministerul Sănătății, dezinfectarea riguroasă a tuturor materialelor și echipamentelor sportive!

Echipa CSN Lascăr Pană își ia toate măsurile de protecție pentru protejarea dumneavoastră, ne dorim ca și voi să realizați același lucru pentru a putea reuși împreună să repornim sportul!”, precizează reprezentanții Complexului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole