Comuna Fărcașa, acord de sprijin cu Ministerul Muncii, în contextul pandemiei: 480 de persoane vor primi produse de igienă

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Comuna Fărcașa a semnat un acord de sprijin cu Ministerul Muncii și Protectiei Sociale având ca obiectiv creșterea calității vieții si combaterea situației de risc și excluziune socială pentru persoane vârstnice (vârsta minimă de 65 de ani) și persoane cu dizabilități (vârsta minimă de 16 ani), în contextul pandemiei COVID-19, se arată într-un anunț pe pagina Comuna Farcasa Maramures.

Beneficiarii acestui proiect sunt 480 de persoane din comuna Fărcașa care au fost sau urmează să fie vizitate la domiciliu de către asistentele medicale comunitare sau de către asistentul social din comună.

În contextul pandemiei si al situatiei sale particulare, pentru fiecare beneficiar au fost analizate riscurile la care acesta este expus fiindu-i evaluate și rețelele sociale de sprijin.

Conform proiectului, fiecare dintre aceste persoane primește un pachet cu produse de igienă constând din: 1 cutie mască faciala, 2l dezinfectant pentru mâini, 4 flacoane cu săpun lichid antibacterian, 3 bucăți dezinfectant universal spray și 4 bucăți alcool sanitar, se mai precizează în anunț.
Советы при оформлении можно получить здесь. Быстрый займ на карту в день обращения в течении 5 минут.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *