Comuna Recea câștigă la Aerostar Bacău

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Comuna Recea se ține bine în Liga 2-a și reușește o victorie în deplasarea de la Bacău. Un meci cu cinci goluri și răsturnare de scor.

În primele 10 minute echipele au marcat fiecare câte o dată, Bacău în minutul 4, iar echipa din Recea a egalat în minutul 10. Înainte de pauză Recea beneficiază de un penalty, iar Marius Coman transformă lovitura de pedeapsă și la cabine se intră cu avantaj pentru echipa maramureșeană.

Repriza a doua începe în forță cu echipa din Bacău făcând pressing în careul advers, dar ocaziile se răzbună, iar în minutul 65 Comuna Recea marchează golul trei prin Ante Bakmaz. Până la final echipa din Recea nu a scăpat de emoții. În minutul 75 Aerostar Bacău se apropie doar la un gol și forțează egalarea.

Până la fluierul final nu se marchează, iar asta înseamnă încă trei puncte pentru Comuna Recea care are acum 7 puncte după 8 meciuri jucate și se află pe locul 18 în Liga a 2-a.

Aerostar Bacău: Anca-Trip (cpt.) – Andr. Alecsandru, Moisi, C. Ardei, Corban, D. Mureșan, Vl. Mihalcea, M. Chelaru, Al. Cr. Zaharia, D. Burlacu, Ct. Vraciu
Rezerve: L. Cebotari – Andr. Gavrilă, H. Ilie, Belciu, P. Popescu, Oteliță, Mir. Manole, I. Chirilă, Bobaru
Antrenor: Daniel Munteanu.

Fotbal Comuna Recea: Bota (cpt.) – Potcoava, Bakmaz, Oiță, R. Ispas – Văsălie, Akhmatov, Micaș, Balha – R. Rus – M. Coman
Rezerve: Răilean – Jucan, M. Urs, Brata, Szecui, Fl. Cordoș, Dav. Simion
Antrenor: Nicolae Constantin.

Cotos Robert

foto Aerostar Bacau

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *