Comuniada – Concurs interdisciplinar pentru elevii maramureșeni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

vÎn perioada 19 – 26 martie are loc ”Comuniada”, o competiție a elevilor din comunele maramureșene la nivel local, iar ulterior la nivel județean, la diferite discipline, precum Limba română, Matematică, Geografie, Istorie, Caligrafie și Șah.

”Educația este esențială pentru construirea viitorului, motiv pentru care am susținut permanent excelența în educație, am încurajat și promovat elevii și profesorii care îndrumă copiii cu rezultate excepționale la învățătură.

În acest sens, anul acesta suntem parteneri organizatori ai evenimentului ”Comuniada”, o competiție a elevilor din comunele maramureșene la nivel local, iar ulterior la nivel județean, la diferite discipline, precum Limba română, Matematică, Geografie, Istorie, Caligrafie și Șah.

Competiția, care se desfășoară în perioada 19 – 26 martie, este organizată în parteneriat cu Asociația Comunelor din România – Filiala Județeană Maramureș și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș. Prin acest concurs ne dorim să îi motivăm pe elevii din satele noastre să studieze mai mult.

În cadrul acestei competiții, vor fi premiați circa 104 elevi, alături de profesorii/instructorii care i-au pregătit.
În Maramureș, susținem excelența în educație și venim cu proiecte și acțiuni concrete pentru promovarea și dezvoltarea sistemului de învățământ”, a spus Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2